Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМулєнок, Яна Олександрівна-
dc.contributor.authorЛеус, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2024-07-03T13:37:00Z-
dc.date.available2024-07-03T13:37:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМорфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівки для самостійного (дистанційного) вивчення дисц. «Малопоширені плодові культури» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спец. 201 “Агрономія”; Держ. біотехнологічний ун-т ; уклад.: Я. О. Мулєнок, В. В. Леус. Харків, 2024. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу “Малопоширені плодові культури”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 201 “Агрономія”.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleМорфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Maloposhyreni_plodovi_kul_tury201_24.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.