Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мулєнок, Яна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Леус, Віталій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T13:37:00Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T13:37:00Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Морфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівки для самостійного (дистанційного) вивчення дисц. «Малопоширені плодові культури» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спец. 201 “Агрономія”; Держ. біотехнологічний ун-т ; уклад.: Я. О. Мулєнок, В. В. Леус. Харків, 2024. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55728 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу “Малопоширені плодові культури”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 201 “Агрономія”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Морфологічні, еколого-біологічні та господарські особливості малопоширених плодових культур: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Maloposhyreni_plodovi_kul_tury201_24.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.