Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55724
Назва: Виробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістра
Автори: Дегтярьов, Василь Володимирович
Гопцій, Тетяна Іванівна
Рожков, Артур Олександрович
Шевченко, Микола Вікторович
Філон, Василь Іванович
Романов, Олексій Васильович
Чигрин, Ольга Василівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Виробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти за спец. 201 «Агрономія»; уклад.: В. В. Дегтярьов, Т. І. Гопцій, А. О. Рожков, М. В. Шевченко, В. І. Філон, О. В. Романов, О .В. Чигрин. Харків: ДБТУ, 2024. 31 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять опис, програму виробничої практики, вимоги до змісту та оформлення звіту з практики. Представлені рекомендації спрямовані на покращення організації та підвищення ефективності виробничої практики здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 201 «Агрономія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55724
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_VP_mag_201_24.pdf450.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.