Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДегтярьов, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorГопцій, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorРожков, Артур Олександрович-
dc.contributor.authorШевченко, Микола Вікторович-
dc.contributor.authorФілон, Василь Іванович-
dc.contributor.authorРоманов, Олексій Васильович-
dc.contributor.authorЧигрин, Ольга Василівна-
dc.date.accessioned2024-07-03T12:33:02Z-
dc.date.available2024-07-03T12:33:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВиробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти за спец. 201 «Агрономія»; уклад.: В. В. Дегтярьов, Т. І. Гопцій, А. О. Рожков, М. В. Шевченко, В. І. Філон, О. В. Романов, О .В. Чигрин. Харків: ДБТУ, 2024. 31 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55724-
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять опис, програму виробничої практики, вимоги до змісту та оформлення звіту з практики. Представлені рекомендації спрямовані на покращення організації та підвищення ефективності виробничої практики здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 201 «Агрономія».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВиробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістраuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_VP_mag_201_24.pdf450.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.