Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55724
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дегтярьов, Василь Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гопцій, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Рожков, Артур Олександрович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Микола Вікторович | - |
dc.contributor.author | Філон, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Романов, Олексій Васильович | - |
dc.contributor.author | Чигрин, Ольга Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T12:33:02Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T12:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Виробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти за спец. 201 «Агрономія»; уклад.: В. В. Дегтярьов, Т. І. Гопцій, А. О. Рожков, М. В. Шевченко, В. І. Філон, О. В. Романов, О .В. Чигрин. Харків: ДБТУ, 2024. 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55724 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять опис, програму виробничої практики, вимоги до змісту та оформлення звіту з практики. Представлені рекомендації спрямовані на покращення організації та підвищення ефективності виробничої практики здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 201 «Агрономія». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Виробнича практика: метод. вказівки для здобувачів освітнього ступеня магістра | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_VP_mag_201_24.pdf | 450.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.