Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55719
Назва: Методика експертизи сортів: метод. вказівки
Автори: Гопцій, Тетяна Іванівна
Гудим, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Методика експертизи сортів: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти денної форми навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: Т. І. Гопцій, О. В. Гудим. Харків: [б. в.], 2024. 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Методика експертизи сортів» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 201 «Агрономія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55719
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Metod_ekspertyzy_sortiv_201_24.pdf1.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.