Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГопцій, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorГудим, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-07-03T10:34:59Z-
dc.date.available2024-07-03T10:34:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодика експертизи сортів: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти денної форми навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: Т. І. Гопцій, О. В. Гудим. Харків: [б. в.], 2024. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55719-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Методика експертизи сортів» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 201 «Агрономія».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleМетодика експертизи сортів: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Metod_ekspertyzy_sortiv_201_24.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.