Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5568
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T12:12:43Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T12:12:43Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 322-329. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5568 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень зміни вмісту фенольних сполук та втрат основних поживних речовин ядра соняшникового насіння за його гідротермічної обробки. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу ядра нативного, гідротермічно обробленого та розробленої емульсії на основі обробленого ядра. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies changes in the content of phenolic compounds and loss of essential nutrients at its core seeds hydrothermal treatment. A comparative char acteristic of the chemical composition of the native nucleus, hydrothermal processed and developed on the basis of the emulsion treated core. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фенольні сполуки | uk_UA |
dc.subject | ядро соняшникового насіння | uk_UA |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk_UA |
dc.subject | емульсії | uk_UA |
dc.title | Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_51.pdf | 231.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.