Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562
Назва: | Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів |
Автори: | Бенчук, О. П. Чернявська, Н. Г. Машта, Н. О. |
Ключові слова: | плавлені сирні продукти;гальмування окислювальних процесів;настоянка листя волоського горіха;стулки плодів квасолі |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 310-314. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя
волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних
продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на
гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру. The properties of kidneys bean leaves and tincture of walachian nuts leaves are investigated for deceleration of oxidization of fatty basis of melted cheese products (palm-oil). The positive influence of this additions on braking oxidizing processes is proved in a concentration of 0,1% to fat mass. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_49.pdf | 215.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.