Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562
Назва: Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів
Автори: Бенчук, О. П.
Чернявська, Н. Г.
Машта, Н. О.
Ключові слова: плавлені сирні продукти;гальмування окислювальних процесів;настоянка листя волоського горіха;стулки плодів квасолі
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Бенчук О. П., Чернявська Н. Г., Машта Н. О. Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 310-314.
Короткий огляд (реферат): Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру.
The properties of kidneys bean leaves and tincture of walachian nuts leaves are investigated for deceleration of oxidization of fatty basis of melted cheese products (palm-oil). The positive influence of this additions on braking oxidizing processes is proved in a concentration of 0,1% to fat mass.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5562
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_49.pdf215.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.