Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартиненко, Л. Г.-
dc.contributor.authorКарпенко, К. В.-
dc.contributor.authorКлусович, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-06-28T06:42:34Z-
dc.date.available2024-06-28T06:42:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Клусович Т. В. Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 412-413.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55583-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_412-413.pdf490.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.