Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Перспективи створення вітчизняних екологічних нетканих матеріалівТіхосова, Г. А.; Бабіч, С. С.; Головенко, Т. М.
2013Система показників якості матеріально-технічного забезпечення інженерно-технічної служби готелюПолякова, А. В.
2013Развитие научных основ повышения качества экспертизы замороженных пищевых продуктовПогожих, Н. И.; Одарченко, Д. Н.
2013Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2013Исследование микроструктуры плодовых пастообразных полуфабрикатов методами флуоресцентной микроскопииОдарченко, А. Н.
2013Пищевые добавки в продуктах питания и их влияние на организм человекаМихайлик, В. И.; Сподарь, Е. В.
2013Альтернативна екологічно чиста сировина для виробництва целюлозовмісних матеріалівМєняйло-Басиста, І. О.; Тіхосова, Г. А.
2013Стандартизація і сертифікація у сфері готельного господарстваКуценко, О. В.
2013Актуалізація вимог міжнародних стандартів з управління якістю та безпечністю харчових продуктів в УкраїніКузьміна, Т. О.
2013Екологічно чистий спосіб одержання лляної трести у штучних умовахКоб’яков, С. М.
2013Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазмиКарпенко, З. П.; Гасай, Є. Л.
2013Використання СО2-екстрактів у виробництві харчових продуктівКарбівнича, Т. В.
2013Управління якістю продукції державних підприємствДомбровська, О. П.
2013Методика оцінки якості інтер’єрів приміщень готелівГавриленко, В. М.
2013Використання кріотренажерів у закладах та установах реабілітаційної та оздоровчо-профілактичної сфериВолошин, П. В.; Старченко, А. П.
2013Підвищення рівня якості та безпеки в готельному господарствіБогданова, О. Ф.; Резвих, Н. І.
2013Перспективи еко-брендингу лляних та льоновмісних товарів в УкраїніБерезовський, Ю. В.
2013Екологічні вимоги до організації будівництваАшмаріна, Г. Р.; Дмитрієвська, О. Д.
2013Дослідження колірних характеристик плазми з культивованих грибівАгафонова, Ю. Ю.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О.
2013Метод молекулярної динаміки та його програмне забезпеченняТоряник, Д. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 235