Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545
Назва: | Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Стадницький, Ю.І. Дзяна, О.С. Коропецька, Т.О. |
Ключові слова: | професійна компетентність;управлінський персонал;готельно-ресторанне господарство;професійна підготовка;professional competence;management staff;hotel and restaurant business;professional training;профессиональная компетентность;управленческий персонал;гостинично-ресторанное хозяйство;профессиональная подготовка |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Стадницький Ю.І., Дзяна О.С., Коропецька Т.О. Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 222-230. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано структуру професійної компетентності управлінського
персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Запропоновано
напрями розвитку професійної компетентності в процесі професійної
підготовки, а також відповідні технології навчання та методи їх
застосування для формування та розвитку професійного потенціалу
персоналу. The structure of professional competence of enterprises managerial staff of hotel and restaurant business was grounded. Directions of development of professional competence were offered in the process of professional preparation, corresponding technologies of studies and methods of their application were offered for forming and development of professional potential of personnel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2(18), Ч 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(1)__33.pdf | 257.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.