Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтадницький, Ю.І.-
dc.contributor.authorДзяна, О.С.-
dc.contributor.authorКоропецька, Т.О.-
dc.date.accessioned2022-08-24T09:46:56Z-
dc.date.available2022-08-24T09:46:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтадницький Ю.І., Дзяна О.С., Коропецька Т.О. Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 222-230.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545-
dc.description.abstractОбґрунтовано структуру професійної компетентності управлінського персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Запропоновано напрями розвитку професійної компетентності в процесі професійної підготовки, а також відповідні технології навчання та методи їх застосування для формування та розвитку професійного потенціалу персоналу.uk_UA
dc.description.abstractThe structure of professional competence of enterprises managerial staff of hotel and restaurant business was grounded. Directions of development of professional competence were offered in the process of professional preparation, corresponding technologies of studies and methods of their application were offered for forming and development of professional potential of personnel.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectуправлінський персоналuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectprofessional competenceuk_UA
dc.subjectmanagement staffuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjectпрофессиональная компетентностьuk_UA
dc.subjectуправленческий персоналuk_UA
dc.subjectгостинично-ресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectпрофессиональная подготовкаuk_UA
dc.titleОсобливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__33.pdf257.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.