Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545
Название: | Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Стадницький, Ю.І. Дзяна, О.С. Коропецька, Т.О. |
Ключевые слова: | професійна компетентність;управлінський персонал;готельно-ресторанне господарство;професійна підготовка;professional competence;management staff;hotel and restaurant business;professional training;профессиональная компетентность;управленческий персонал;гостинично-ресторанное хозяйство;профессиональная подготовка |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Стадницький Ю.І., Дзяна О.С., Коропецька Т.О. Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 222-230. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано структуру професійної компетентності управлінського
персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Запропоновано
напрями розвитку професійної компетентності в процесі професійної
підготовки, а також відповідні технології навчання та методи їх
застосування для формування та розвитку професійного потенціалу
персоналу. The structure of professional competence of enterprises managerial staff of hotel and restaurant business was grounded. Directions of development of professional competence were offered in the process of professional preparation, corresponding technologies of studies and methods of their application were offered for forming and development of professional potential of personnel. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2(18), Ч 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(1)__33.pdf | 257.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.