Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545
Title: Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства
Authors: Стадницький, Ю.І.
Дзяна, О.С.
Коропецька, Т.О.
Keywords: професійна компетентність;управлінський персонал;готельно-ресторанне господарство;професійна підготовка;professional competence;management staff;hotel and restaurant business;professional training;профессиональная компетентность;управленческий персонал;гостинично-ресторанное хозяйство;профессиональная подготовка
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стадницький Ю.І., Дзяна О.С., Коропецька Т.О. Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 222-230.
Abstract: Обґрунтовано структуру професійної компетентності управлінського персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Запропоновано напрями розвитку професійної компетентності в процесі професійної підготовки, а також відповідні технології навчання та методи їх застосування для формування та розвитку професійного потенціалу персоналу.
The structure of professional competence of enterprises managerial staff of hotel and restaurant business was grounded. Directions of development of professional competence were offered in the process of professional preparation, corresponding technologies of studies and methods of their application were offered for forming and development of professional potential of personnel.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5545
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__33.pdf257.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.