Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55449
Название: | Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування |
Авторы: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Тимофєєва, Н. М. Берестова, А. А. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Тимофєєва Н. М., Берестова А. А. Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 208-209. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55449 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_208-209.pdf | 418.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.