Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55449
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Тимофєєва, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Берестова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T08:02:57Z | - |
dc.date.available | 2024-06-27T08:02:57Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Тимофєєва Н. М., Берестова А. А. Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 208-209. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55449 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології наноструктурованих заморожених пюре-міксів із плодоовочевої сировини для оздоровчого харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_208-209.pdf | 418.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.