Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5534
Назва: Диверсифікація потреб харчування домогосподарств
Автори: Яцун, Л.М.
Ключові слова: диверсифікація;харчування;домогосподарства;diversification;food;households;диверсификация;питание;домохозяйства
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Яцун Л.М. Диверсифікація потреб харчування домогосподарств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 172-180.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто диверсифікацію потреб харчування домогосподарств, визначено чинники якості життя людини, досліджено домогосподарства за різними формами харчування, результати досліджень запропоновано для реалізації в цільових програмах функціонування сфери харчування населення в стратегіях сталого розвитку регіонів.
Diversifications of households supply needs are considered. Factors of life quality are identified. Households in different forms of nutritionare investigated. The results of the research are proposed for the implementation in functioning targeted programs in the area of public nutritionin strategies for sustainable development of the region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5534
Розташовується у зібраннях:Випуск 2(18), Ч 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2013_2(1)__26.pdf279.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.