Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л.М.-
dc.date.accessioned2022-08-24T07:55:06Z-
dc.date.available2022-08-24T07:55:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯцун Л.М. Диверсифікація потреб харчування домогосподарств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 172-180.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5534-
dc.description.abstractРозглянуто диверсифікацію потреб харчування домогосподарств, визначено чинники якості життя людини, досліджено домогосподарства за різними формами харчування, результати досліджень запропоновано для реалізації в цільових програмах функціонування сфери харчування населення в стратегіях сталого розвитку регіонів.uk_UA
dc.description.abstractDiversifications of households supply needs are considered. Factors of life quality are identified. Households in different forms of nutritionare investigated. The results of the research are proposed for the implementation in functioning targeted programs in the area of public nutritionin strategies for sustainable development of the region.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдиверсифікаціяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectдомогосподарстваuk_UA
dc.subjectdiversificationuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjecthouseholdsuk_UA
dc.subjectдиверсификацияuk_UA
dc.subjectпитаниеuk_UA
dc.subjectдомохозяйстваuk_UA
dc.titleДиверсифікація потреб харчування домогосподарствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__26.pdf279.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.