Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5534
Название: | Диверсифікація потреб харчування домогосподарств |
Авторы: | Яцун, Л.М. |
Ключевые слова: | диверсифікація;харчування;домогосподарства;diversification;food;households;диверсификация;питание;домохозяйства |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Яцун Л.М. Диверсифікація потреб харчування домогосподарств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 172-180. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто диверсифікацію потреб харчування домогосподарств,
визначено чинники якості життя людини, досліджено домогосподарства за
різними формами харчування, результати досліджень запропоновано для
реалізації в цільових програмах функціонування сфери харчування населення в
стратегіях сталого розвитку регіонів. Diversifications of households supply needs are considered. Factors of life quality are identified. Households in different forms of nutritionare investigated. The results of the research are proposed for the implementation in functioning targeted programs in the area of public nutritionin strategies for sustainable development of the region. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5534 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2(18), Ч 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(1)__26.pdf | 279.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.