Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5534
Title: | Диверсифікація потреб харчування домогосподарств |
Authors: | Яцун, Л.М. |
Keywords: | диверсифікація;харчування;домогосподарства;diversification;food;households;диверсификация;питание;домохозяйства |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Яцун Л.М. Диверсифікація потреб харчування домогосподарств. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 172-180. |
Abstract: | Розглянуто диверсифікацію потреб харчування домогосподарств,
визначено чинники якості життя людини, досліджено домогосподарства за
різними формами харчування, результати досліджень запропоновано для
реалізації в цільових програмах функціонування сфери харчування населення в
стратегіях сталого розвитку регіонів. Diversifications of households supply needs are considered. Factors of life quality are identified. Households in different forms of nutritionare investigated. The results of the research are proposed for the implementation in functioning targeted programs in the area of public nutritionin strategies for sustainable development of the region. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5534 |
Appears in Collections: | Випуск 2(18), Ч 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(1)__26.pdf | 279.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.