Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55285
Назва: Ветеринарна паразитологія: методичні вказівки до виконання історії хвороби
Автори: Нікіфорова, Ольга Василівна
Мазанний, Олексій Володимирович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Ветеринарна паразитологія: метод. вказівки до виконання історії хвороби для здобувачів ІV курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ступеня молодшого бакалавра, V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Нікіфорова, О. В. Мазанний. Харків: [б.в.], 2024. 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни «Ветеринарна паразитологія». Тематикою історії хвороби охоплено основні теми курсу. Наведено структуру написання історії хвороби, вимоги до оформлення, список рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів ІV курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ступеня молодшого бакалавра, V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55285
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Іstoria_hvorobu_5_2024.pdf375.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.