Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55285
Название: Ветеринарна паразитологія: методичні вказівки до виконання історії хвороби
Авторы: Нікіфорова, Ольга Василівна
Мазанний, Олексій Володимирович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Ветеринарна паразитологія: метод. вказівки до виконання історії хвороби для здобувачів ІV курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ступеня молодшого бакалавра, V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Нікіфорова, О. В. Мазанний. Харків: [б.в.], 2024. 30 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни «Ветеринарна паразитологія». Тематикою історії хвороби охоплено основні теми курсу. Наведено структуру написання історії хвороби, вимоги до оформлення, список рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів ІV курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ступеня молодшого бакалавра, V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55285
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Іstoria_hvorobu_5_2024.pdf375.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.