Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55087
Название: | Дослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології |
Авторы: | Гурський, Петро Васильович Іващенко, Сергій Григорович Маяк, Ольга Анатоліївна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Дослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки до виконання практичного заняття з дисц. «Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навч. за спец. 181 Харчові технології: уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2024. 37 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна». Методичні вказівки розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями зберігання та переробки зерна. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55087 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Doslidzhennya_sypkykh_materialiv_181_24.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.