Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorІващенко, Сергій Григорович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-06-18T19:11:17Z-
dc.date.available2024-06-18T19:11:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки до виконання практичного заняття з дисц. «Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навч. за спец. 181 Харчові технології: уклад.: П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2024. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55087-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи з навчальної дисципліни «Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна». Методичні вказівки розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями зберігання та переробки зерна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Doslidzhennya_sypkykh_materialiv_181_24.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.