Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54943
Назва: | Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах |
Автори: | Вугляр, В. С. Вугляр, Ю. Ю. Сироватко, І. А. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Вугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943 |
Розташовується у зібраннях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_126-128.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.