Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВугляр, В. С.-
dc.contributor.authorВугляр, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorСироватко, І. А.-
dc.date.accessioned2024-06-18T07:01:29Z-
dc.date.available2024-06-18T07:01:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_126-128.pdf174.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.