Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Название: | Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах |
Авторы: | Вугляр, В. С. Вугляр, Ю. Ю. Сироватко, І. А. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Вугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943 |
Располагается в коллекциях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_126-128.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.