Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Название: Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах
Авторы: Вугляр, В. С.
Вугляр, Ю. Ю.
Сироватко, І. А.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Вугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Располагается в коллекциях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_126-128.pdf174.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.