Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Title: | Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах |
Authors: | Вугляр, В. С. Вугляр, Ю. Ю. Сироватко, І. А. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Вугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943 |
Appears in Collections: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_126-128.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.