Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Title: Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах
Authors: Вугляр, В. С.
Вугляр, Ю. Ю.
Сироватко, І. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Вугляр В. С., Вугляр Ю. Ю., Сироватко І. А. Вплив мікробіальної активності молочно- і пропіоновокислих бактерій консервантів на перебіг бродильних процесів у силосах. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 126-128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54943
Appears in Collections:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.