Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876
Title: Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівки
Authors: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Molokovmisni_konservy_24.pdf821.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.