Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876
Название: Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівки
Авторы: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Гейда, Ірина Михайлівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Molokovmisni_konservy_24.pdf821.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.