Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Таїсія Миколаївна-
dc.contributor.authorГейда, Ірина Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-06-16T11:31:16Z-
dc.date.available2024-06-16T11:31:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМолоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. Харків: [б. в.], 2024. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54876-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleМолоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Molokovmisni_konservy_24.pdf821.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.