Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54854
Назва: Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини : монографія
Автори: Сорокіна, Світлана Вікторівна
Одарченко, Микола Семенович
Колесник, Вікторія Вадимівна
Полупан, Валентин Вадимович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Пенкина, Наталія Михайлівна
Кудряшов, Андрій Ігорович
Пенкін, Андрій Костянтинович
Ключові слова: споживні властивості молока;добавки;пробіотики;сировина;вміст токсичних речовин
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сорокіна С. В., Одарченко М. С., Колесник В. В., Полупан В. В., Акмен В. О., Соколова Є. Б., Летута Т. М., Одарченко Д. М., Пенкина Н. М., Кудряшов А. І., Пенкін А. К. Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини : монографія. Харків : ДБТУ, 2024. 219 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії охарактеризовано споживні властивості молока та технологічні рішення щодо збагачня молочних продуктів для здорового харчування. Охарактеризовано напрями підвищення функціональних властивостей та розширення асортименту конкурентоспроможних молочних продуктів. Науково обґрунтовано вибір овочевої сировини для удосконалення споживних властивостей та розширення асортименту молочної продукції. Розроблено технології паст з моркви та з гарбуза для використання під час виготовлення молочної продукції. Здійснено математичне моделювання рецептур молочних продуктів з додаванням овочевих паст. Проведена товарознавча оцінка якості збагачених молочних продуктів, досліджено зміни під час зберігання. Монографію рекомендовано для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, які здійснюють підготовку фахівців для харчової промисловості та торгівлі, аспірантів і здобувачів вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54854
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mon_udoskonalennya_yakosti_24.pdf2.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.