Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorПенкина, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorКудряшов, Андрій Ігорович-
dc.contributor.authorПенкін, Андрій Костянтинович-
dc.date.accessioned2024-06-15T19:58:45Z-
dc.date.available2024-06-15T19:58:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Одарченко М. С., Колесник В. В., Полупан В. В., Акмен В. О., Соколова Є. Б., Летута Т. М., Одарченко Д. М., Пенкина Н. М., Кудряшов А. І., Пенкін А. К. Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини : монографія. Харків : ДБТУ, 2024. 219 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54854-
dc.description.abstractУ монографії охарактеризовано споживні властивості молока та технологічні рішення щодо збагачня молочних продуктів для здорового харчування. Охарактеризовано напрями підвищення функціональних властивостей та розширення асортименту конкурентоспроможних молочних продуктів. Науково обґрунтовано вибір овочевої сировини для удосконалення споживних властивостей та розширення асортименту молочної продукції. Розроблено технології паст з моркви та з гарбуза для використання під час виготовлення молочної продукції. Здійснено математичне моделювання рецептур молочних продуктів з додаванням овочевих паст. Проведена товарознавча оцінка якості збагачених молочних продуктів, досліджено зміни під час зберігання. Монографію рекомендовано для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, які здійснюють підготовку фахівців для харчової промисловості та торгівлі, аспірантів і здобувачів вищої освіти.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectспоживні властивості молокаuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectвміст токсичних речовинuk_UA
dc.titleУдосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини : монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_udoskonalennya_yakosti_24.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.