Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54797
Назва: Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки для виконання практичної роботи з дисц. «Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: В. М. Михайлов, С. В. Прасол., А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2024. 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки «Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Методичні вказівки розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями механічної обробки молока та молокопродуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54797
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_ROZRAKHUNOK OBLADNANNYA_24.pdf1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.