Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54750
Title: Milk and homogenization
Authors: Palianychka, Nadiia
Verkholantseva, Valentyna
Kovalyov, Alexandr
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Palianychka N., Verkholanstseva V., Kovalyov A. Milk and homogenization. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 369-370.
Abstract: Abstract - the work is devoted to the substantiation of the physical and chemical properties of milk before and after homogenization. New advantages of the homogenization process during milk processing have been established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54750
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-369-370.pdf116.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.