Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorKovalyov, Alexandr-
dc.date.accessioned2024-06-13T08:35:05Z-
dc.date.available2024-06-13T08:35:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationPalianychka N., Verkholanstseva V., Kovalyov A. Milk and homogenization. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 369-370.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54750-
dc.description.abstractAbstract - the work is devoted to the substantiation of the physical and chemical properties of milk before and after homogenization. New advantages of the homogenization process during milk processing have been established.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleMilk and homogenizationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-369-370.pdf116.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.