Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54746
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі |
Автори: | Михайлов, Б. В. Шевченко, А. О. Прасол, С. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Михайлов Б. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 360-364. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати роботи з виконання проекту по удосконаленню технологічної лінії виробництва консервованої квасолі |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54746 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-360-364.pdf | 210.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.