Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54746
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі
Автори: Михайлов, Б. В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов Б. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 360-364.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати роботи з виконання проекту по удосконаленню технологічної лінії виробництва консервованої квасолі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54746
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-360-364.pdf210.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.