Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54746
Название: Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі
Авторы: Михайлов, Б. В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов Б. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 360-364.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати роботи з виконання проекту по удосконаленню технологічної лінії виробництва консервованої квасолі
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54746
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-360-364.pdf210.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.