Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54746
Название: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі |
Авторы: | Михайлов, Б. В. Шевченко, А. О. Прасол, С. В. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Михайлов Б. В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасолі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 360-364. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати роботи з виконання проекту по удосконаленню технологічної лінії виробництва консервованої квасолі |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54746 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-360-364.pdf | 210.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.