Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740
Назва: | Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини |
Автори: | Савченко, О. М. Богомолов, О. В. Сиза, О. І. Корольов, О. О. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Савченко О. М., Богомолов О. В., Сиза О. І., Корольов О. О. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 355-358. |
Короткий огляд (реферат): | Водно-спиртові екстракти рослинної сировини виявляють протикорозійну дію і можуть використовуватися як інгібітори корозії для захисту обладнання харчових виробництв, ступінь захисту становить 82-97,8 %. Найбільш ефективними є екстракти зі шкірки гранату, базиліку, зерен гірчиці та ріпаку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-355-358.pdf | 206.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.