Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавченко, О. М.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorСиза, О. І.-
dc.contributor.authorКорольов, О. О.-
dc.date.accessioned2024-06-13T07:39:24Z-
dc.date.available2024-06-13T07:39:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСавченко О. М., Богомолов О. В., Сиза О. І., Корольов О. О. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 355-358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740-
dc.description.abstractВодно-спиртові екстракти рослинної сировини виявляють протикорозійну дію і можуть використовуватися як інгібітори корозії для захисту обладнання харчових виробництв, ступінь захисту становить 82-97,8 %. Найбільш ефективними є екстракти зі шкірки гранату, базиліку, зерен гірчиці та ріпаку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПротикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-355-358.pdf206.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.