Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54740
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | - |
dc.contributor.author | Корольов, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T07:39:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T07:39:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Савченко О. М., Богомолов О. В., Сиза О. І., Корольов О. О. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 355-358. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740 | - |
dc.description.abstract | Водно-спиртові екстракти рослинної сировини виявляють протикорозійну дію і можуть використовуватися як інгібітори корозії для захисту обладнання харчових виробництв, ступінь захисту становить 82-97,8 %. Найбільш ефективними є екстракти зі шкірки гранату, базиліку, зерен гірчиці та ріпаку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-355-358.pdf | 206.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.