Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740
Title: Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини
Authors: Савченко, О. М.
Богомолов, О. В.
Сиза, О. І.
Корольов, О. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Савченко О. М., Богомолов О. В., Сиза О. І., Корольов О. О. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 355-358.
Abstract: Водно-спиртові екстракти рослинної сировини виявляють протикорозійну дію і можуть використовуватися як інгібітори корозії для захисту обладнання харчових виробництв, ступінь захисту становить 82-97,8 %. Найбільш ефективними є екстракти зі шкірки гранату, базиліку, зерен гірчиці та ріпаку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-355-358.pdf206.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.