Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740
Title: | Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини |
Authors: | Савченко, О. М. Богомолов, О. В. Сиза, О. І. Корольов, О. О. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Савченко О. М., Богомолов О. В., Сиза О. І., Корольов О. О. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв екстрактами рослинної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 355-358. |
Abstract: | Водно-спиртові екстракти рослинної сировини виявляють протикорозійну дію і можуть використовуватися як інгібітори корозії для захисту обладнання харчових виробництв, ступінь захисту становить 82-97,8 %. Найбільш ефективними є екстракти зі шкірки гранату, базиліку, зерен гірчиці та ріпаку. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54740 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-355-358.pdf | 206.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.