Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738
Название: | Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі |
Авторы: | Маяк, О. А. Доманьска, А. В. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Маяк О. А., Доманська А. В. Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 351-353. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглядається питання важливості створення нових олієжирових продуктів із заданим складом ліпідного комплексу. Пошук інноваційних підходів у виробництві жирів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-351-353.pdf | 169.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.