Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorДоманьска, А. В.-
dc.date.accessioned2024-06-13T07:26:59Z-
dc.date.available2024-06-13T07:26:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаяк О. А., Доманська А. В. Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 351-353.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738-
dc.description.abstractРозглядається питання важливості створення нових олієжирових продуктів із заданим складом ліпідного комплексу. Пошук інноваційних підходів у виробництві жирів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до розвитку олієжирової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-351-353.pdf169.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.