Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Доманьска, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T07:26:59Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T07:26:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Маяк О. А., Доманська А. В. Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 351-353. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738 | - |
dc.description.abstract | Розглядається питання важливості створення нових олієжирових продуктів із заданим складом ліпідного комплексу. Пошук інноваційних підходів у виробництві жирів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-351-353.pdf | 169.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.