Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738
Title: | Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі |
Authors: | Маяк, О. А. Доманьска, А. В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Маяк О. А., Доманська А. В. Інноваційні підходи до розвитку олієжирової галузі. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 351-353. |
Abstract: | Розглядається питання важливості створення нових олієжирових продуктів із заданим складом ліпідного комплексу. Пошук інноваційних підходів у виробництві жирів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54738 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-351-353.pdf | 169.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.