Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736
Название: Удосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробів
Авторы: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Берегович, В. С.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ляшенко Б. В., Загорулько А. М., Берегович В. С. Удосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 345-348.
Краткий осмотр (реферат): Вдосконалено модель апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів, яка відрізняється способом теплопідведення шляхом заміни металоємних та інерційних нагрівачів на без інерційні з рівномірним розподілом температурного поля ПРЕнВт. Для конденсації соковмісних парів у функціонально замкнутих середовищах використовуються пластинчасті змієвикові рідинні охолоджувачі з елементами Пельтьє. При температурі нагрівальних поверхонь (180 °С) холодна сторона елемента Пельтьє забезпечує температуру охолоджуючої рідини до 10 °С. Запропоноване рішення призведе до конкурентоспроможності апарата, що пояснюється отриманими технікоексплуатаційними показниками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-345-348.pdf186.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.