Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Берегович, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T07:21:49Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T07:21:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ляшенко Б. В., Загорулько А. М., Берегович В. С. Удосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 345-348. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736 | - |
dc.description.abstract | Вдосконалено модель апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів, яка відрізняється способом теплопідведення шляхом заміни металоємних та інерційних нагрівачів на без інерційні з рівномірним розподілом температурного поля ПРЕнВт. Для конденсації соковмісних парів у функціонально замкнутих середовищах використовуються пластинчасті змієвикові рідинні охолоджувачі з елементами Пельтьє. При температурі нагрівальних поверхонь (180 °С) холодна сторона елемента Пельтьє забезпечує температуру охолоджуючої рідини до 10 °С. Запропоноване рішення призведе до конкурентоспроможності апарата, що пояснюється отриманими технікоексплуатаційними показниками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-345-348.pdf | 186.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.