Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorБерегович, В. С.-
dc.date.accessioned2024-06-13T07:21:49Z-
dc.date.available2024-06-13T07:21:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛяшенко Б. В., Загорулько А. М., Берегович В. С. Удосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 345-348.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54736-
dc.description.abstractВдосконалено модель апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів, яка відрізняється способом теплопідведення шляхом заміни металоємних та інерційних нагрівачів на без інерційні з рівномірним розподілом температурного поля ПРЕнВт. Для конденсації соковмісних парів у функціонально замкнутих середовищах використовуються пластинчасті змієвикові рідинні охолоджувачі з елементами Пельтьє. При температурі нагрівальних поверхонь (180 °С) холодна сторона елемента Пельтьє забезпечує температуру охолоджуючої рідини до 10 °С. Запропоноване рішення призведе до конкурентоспроможності апарата, що пояснюється отриманими технікоексплуатаційними показниками.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення апарату для смаження січених кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-345-348.pdf186.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.