Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Назва: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Дата публікації: 15-жов-2003
Видавництво: Харків: ХДАТОХ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти. Патент України на винахід № 60525, МПК 7 A23L1/06. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № 2002119096. Заяв. 15. 11. 2002. Опубл. 15. 10. 2003. Бюл. № 10. 2 с.
Серія/номер: 11;60525
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва яблучно-виноградної пас ти, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що яблука та виноград миють, яблука очищують від насіннєвої камери, а виноград від гребеня, окремо один від одного подрібнюють на протиральній машині до пастоподібного стану, змішують у співвідношенні 7 3, вносять ксантан у КІЛЬКОСТІ 0,15% від маси пасти, гомогенізують, розфасовують та консервують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60525.pdf74.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.