Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Title: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Issue Date: 15-Oct-2003
Publisher: Харків: ХДАТОХ
Citation: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти. Патент України на винахід № 60525, МПК 7 A23L1/06. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № 2002119096. Заяв. 15. 11. 2002. Опубл. 15. 10. 2003. Бюл. № 10. 2 с.
Series/Report no.: 11;60525
Abstract: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пас ти, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що яблука та виноград миють, яблука очищують від насіннєвої камери, а виноград від гребеня, окремо один від одного подрібнюють на протиральній машині до пастоподібного стану, змішують у співвідношенні 7 3, вносять ксантан у КІЛЬКОСТІ 0,15% від маси пасти, гомогенізують, розфасовують та консервують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60525.pdf74.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.