Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Название: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Дата публикации: 15-окт-2003
Издательство: Харків: ХДАТОХ
Библиографическое описание: Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти. Патент України на винахід № 60525, МПК 7 A23L1/06. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № 2002119096. Заяв. 15. 11. 2002. Опубл. 15. 10. 2003. Бюл. № 10. 2 с.
Серия/номер: 11;60525
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва яблучно-виноградної пас ти, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що яблука та виноград миють, яблука очищують від насіннєвої камери, а виноград від гребеня, окремо один від одного подрібнюють на протиральній машині до пастоподібного стану, змішують у співвідношенні 7 3, вносять ксантан у КІЛЬКОСТІ 0,15% від маси пасти, гомогенізують, розфасовують та консервують.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
60525.pdf74.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.