Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725
Title: | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти |
Authors: | Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович |
Issue Date: | 15-Oct-2003 |
Publisher: | Харків: ХДАТОХ |
Citation: | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти. Патент України на винахід № 60525, МПК 7 A23L1/06. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № 2002119096. Заяв. 15. 11. 2002. Опубл. 15. 10. 2003. Бюл. № 10. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;60525 |
Abstract: | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пас ти, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що яблука та виноград миють, яблука очищують від насіннєвої камери, а виноград від гребеня, окремо один від одного подрібнюють на протиральній машині до пастоподібного стану, змішують у співвідношенні 7 3, вносять ксантан у КІЛЬКОСТІ 0,15% від маси пасти, гомогенізують, розфасовують та консервують. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.