Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54686
Назва: Методика та установка для дослідження витікання рідкої фракції вмісту ковбасних виробів через шов склеєеної оболонки
Автори: Пак, А. О.
Онищенко, А. В.
Інжиянц, С. Т.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пак А. О., Онищенко А. В., Інжиянц С. Т. Методика та установка для дослідження витікання рідкої фракції вмісту ковбасних виробів через шов склеєеної оболонки. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 255-257.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику визначення міцності склеєних кишкових плівок. Надано схему установки та опис її роботи для проведення дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54686
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-255-257.pdf180.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.