Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54686
Назва: | Методика та установка для дослідження витікання рідкої фракції вмісту ковбасних виробів через шов склеєеної оболонки |
Автори: | Пак, А. О. Онищенко, А. В. Інжиянц, С. Т. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Пак А. О., Онищенко А. В., Інжиянц С. Т. Методика та установка для дослідження витікання рідкої фракції вмісту ковбасних виробів через шов склеєеної оболонки. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 255-257. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано методику визначення міцності склеєних кишкових плівок. Надано схему установки та опис її роботи для проведення дослідження. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54686 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-255-257.pdf | 180.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.